Sarah pop huren in Apeldoorn

Sarah pop met elegante verschijning huren 4,5 meter

De opblaasbare Sarah is een populair model van de opblaas figuren. Met haar elegante verschijning zal ze ongetwijfeld de aandacht trekken op elk feestje ter ere van een 50e verjaardag, maar ook voor andere leeftijden of bij pensionering is deze opblaasbare pop zeer geschikt.

OpblaaspopApeldoorn biedt alleen opblaasfiguren van de beste kwaliteit met ingebouwde motor. Het opzetten van de opblaasbare Sarah is zeer eenvoudig: haal de pop uit de tas, steek de stekker in het stopcontact en binnen enkele minuten staat de opblaasbare Sarah rechtop. Zelfs bij wind of regen zal de opblaaspop stevig blijven staan.

De Sarah pop is 4,5 meter hoog en kost 50 euro voor een maximale huurperiode van 7 dagen. Daarnaast hebben we ook een Sarah pop van 2,5 meter in ons assortiment die te huur is voor slechts 35 euro. >Klik hier voor meer informatie over de 2,5 meter Sarah<

Reserveer de opblaaspop of een van onze springkussens eenvoudig door het formulier in te vullen. Ik neem vervolgens binnen 48 uur contact met je op om de reservering te bevestigen. Als de situatie dringend is, kun je ons ook bereiken via WhatsApp of telefonisch op 0638742645.

Specificaties

Hoogte
Diameter op de grond
Gewicht
Afmeting in de zak
Stroomvoorziening
4,5 meter
1,5 meter
35 kilo
70 x 70 x 70 cm
230v Euro stekker

Wat krijg je meegeleverd

Waarom kiezen voor Opblaaspop Apeldoorn

Volg opblaaspop Apeldoorn op social media

@OpblaaspopApeldoorn

Sarah pop huren in Apeldoorn
Geselecteerde waarde: 7