50 jaar Sarah huren in Apeldoorn

Sarah pop oude classic huren
2,5 meter.

Wordt er iemand 50 jaar en wil je deze persoon verrassen met een leuke en opvallende verschijning? Dan is de opblaasbare Sarah een geweldig idee! Met haar fraaie uitstraling zal deze opblaasbare pop ongetwijfeld de show stelen op elk feestje ter ere van een 50e verjaardag, maar ook bij andere gelegenheden zoals pensionering.

OpblaaspopApeldoorn biedt alleen opblaasfiguren van de beste kwaliteit met ingebouwde motor. Het opzetten van de opblaasbare Sarah is heel eenvoudig: haal de pop uit de tas, steek de stekker in het stopcontact en binnen enkele minuten staat de opblaasbare Sarah rechtop. Zelfs bij wind of regen zal de opblaaspop stevig blijven staan.

De Sarah pop is verkrijgbaar in twee maten: 2,5 meter en 4,5 meter hoog. De 2,5 meter hoge Sarah pop is te huur voor slechts 35 euro voor een maximale huurperiode van 7 dagen. Daarnaast hebben we ook een Sarah pop van 4,5 meter in ons assortiment die te huur is voor 50 euro per week. >Klik hier voor meer informatie over de 4,5 meter Sarah<

Reserveer de opblaaspop of een van onze springkussens gemakkelijk door het formulier in te vullen. Ik neem vervolgens binnen 48 uur contact met je op om de reservering te bevestigen. Als de situatie dringend is, kun je ons ook bereiken via WhatsApp of telefonisch op 0638742645.

Specificaties

Hoogte
Diameter op de grond
Gewicht
Afmeting in de zak
Stroomvoorziening
2,5 meter
1 meter
20 kilo
60 x 60 x 60 cm
230v Euro stekker

Wat krijg je meegeleverd

Waarom kiezen voor Opblaaspop Apeldoorn

Volg opblaaspop Apeldoorn op social media

@OpblaaspopApeldoorn

50 jaar Sarah huren in Apeldoorn
Geselecteerde waarde: 7