50 jaar abraham huren in Apeldoorn

Abraham pop oude classic huren
2,5 meter.

50 jaar en een echte oude vent? De opblaasbare Abraham oude classic van 2,5 meter is dan perfect om de jarige job extra in de maling te nemen, maar uiteraard ook op een leuke manier te verrassen.

Met de Abraham classic gaat er geen verjaardag of pensioen voorbij, helemaal niet wanneer een een leuk spandoek bij wordt geplaatst! oftewel een echte eyecatcher in de voortuin!

OpblaaspopApeldoorn levert alleen opblaas figuren van de beste kwaliteit met een ingebouwde motor. Dit betekend: Pop uit de zak halen, stekker in het stopcontact en binnen enkele minuten staat de opblaasbare pop overeind. Wind of een flinke regenbui is geen enkel probleem.

De Abraham pop oude classic van 2,5 meter kost 35 euro voor een maximale huurperiode van 7 dagen. We hebben ook een Abraham van 4,5 meter in ons assortiment zitten. Deze is te huren voor 50 euro per week. >Klik hier voor meer informatie over de 4,5 meter Abraham<

Reserveer de opblaaspop of een springkussen gemakkelijk door het invullen van het formulier. Ik neem vervolgens binnen 48 uur contact met je op. Mocht de situatie dringend zijn dan kunt je ons bereiken via whatsapp of per telefoon op 0638742645.

Specificaties

Hoogte
Diameter op de grond
Gewicht
Afmeting in de zak
Stroomvoorziening
2,5 meter
1 meter
20 kilo
60 x 60 x 60 cm
230v Euro stekker

Wat krijg je meegeleverd

Waarom kiezen voor Opblaaspop Apeldoorn

Volg opblaaspop Apeldoorn op social media

@OpblaaspopApeldoorn

50 jaar abraham huren in Apeldoorn
Geselecteerde waarde: 7