Abraham pop huren in Apeldoorn

Abraham pop met wandelstok huren 
4,5 meter.

De opblaasbare Abraham met wandelstok is het eerste en bekendste model van de opblaas figuren. Nog steeds is dit model erg populair en een veelgevraagd model.

Doordat de opblaasbare Abraham met wandelstok 4,5 meter hoog is, trekt dit veel aandacht. Iedereen zal weten dat de jarige 50 jaar is geworden. Uiteraard is de opblaasbare abraham pop ook perfect geschikt voor andere leeftijden of wanneer iemand met pensioen gaat.

OpblaaspopApeldoorn levert alleen opblaas figuren van de beste kwaliteit met een ingebouwde motor. Dit betekend: Pop uit de zak halen, stekker in het stopcontact en binnen enkele minuten staat de opblaasbare pop overeind. Wind of een flinke regenbui is geen enkel probleem.

De Abraham pop  van 4,5 meter met wandelstok kost 50 euro voor een maximale huurperiode van 7 dagen. We hebben ook een Abraham van 2,5 meter in ons assortiment zitten. Deze is al te huren voor 35 euro. >Klik hier voor meer informatie over de 2,5 meter Abraham<

Reserveer de opblaaspop of een springkussen gemakkelijk door het invullen van het formulier. Ik neem vervolgens binnen 48 uur contact met je op. Mocht de situatie dringend zijn dan kunt je ons bereiken via whatsapp of per telefoon op 0638742645.

Specificaties

Hoogte
Diameter op de grond
Gewicht
Afmeting in de zak
Stroomvoorziening
4,5 meter
1,5 meter
35 kilo
70 x 70 x 70 cm
230v Euro stekker

Wat krijg je meegeleverd

Waarom kiezen voor Opblaaspop Apeldoorn

Volg opblaaspop Apeldoorn op social media

@OpblaaspopApeldoorn

Abraham pop huren in Apeldoorn​
Geselecteerde waarde: 7